35.Baro Başkanları Toplantısı Yapıldı.

35. Baro Başkanları Toplantısı, 9 Aralık 2017 tarihinde Türkiye Barolar Birliği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi.
Toplantının ana gündemini, 1136 sayılı Avukatlık Kanunu’nun 35/A maddesi kapsamında düzenlenen Türkiye Barolar Birliği Uzlaşma Sağlama Yönetmeliği’nin Uygulanmasına İlişkin Yönerge Taslağı ile “OHAL Kapsamındaki Soruşturma ve Kovuşturmalarda Avukatların Savunma Haklarının Kısıtlanması” konulu arama konferansı sonuçları oluşturdu.
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Prof. Dr. Metin Feyzioğlu’nun açış konuşmasıyla başlayan toplantı, baro başkanlarının güncel ve mesleki konulardaki değerlendirmeleriyle devam etti. Toplantıya Baromuzu temsilen Baro Başkanımız Av.Özel EROĞLU katıldı.