Classic Layout

Baromuz Staj eğitim seminerleri kapsamında Baromuz önceki dönem başkanlarından ve Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Hukuk Müşaviri Av.İbrahim Kerem ERTEM tarafından Yorum yapma metotları, kuantum felsefesi uygulamadaki yansıması, dilekçe yazma teknikleri, savunma ve iddia sanatı, tartışma teknikleri konusunda seminer düzenlendi.

Baromuz Staj eğitim seminerleri kapsamında Baromuz genel sekreteri Av.Nalan ATAY tarafından Kamulaştırma ve Kamulaştırma davaları konusunda seminer düzenlendi. Seminerde kurgusal duruşma yarışmasına katılan Stajyerlere ve Stajyer eğitmeni Av.Hikmet YÜCEL’e Türkiye Barolar Birliğinin ve Baromuzun teşekkür belgeleri taktim edildi.

Kurgusal Duruşma Yarışması

Türkiye Barolar Birliği Başkanlığınca düzenlenen Kurgusal Duruşma yarışmaları kapsamında, Karadeniz Bölge Elemeleri Kastamonu Barosunun ev sahipliğinde  04-05 Mayıs 2024 tarihlerinde gerçekleşti. Yarışmaya Baromuzu temsilen Stj.Av.Samet HOT, Staj.Av.Damla ÖZTÜRK, Stj.Av.Zafer AKÇAOĞLU ve Stj.Av.Selen TENKOĞLU katıldı. Baromuzu üstün performansları ile temsil eden stajyerlerimize teşekkür ederiz.

Büyük Savunma Mitingi

Türkiye Barolar Birliği (TBB) “Büyük Savunma Mitingi”, 27 Nisan 2024 tarihinde, Ankara Anıtpark’ta “Avukat İçin de Adalet” isteyen binlerce meslektaşın katılımıyla yapıldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelerek TBB’de buluşan baro başkanları ve meslektaşlar, TBB Başkanı Av. R. Erinç Sağkan, Yönetim, Disiplin ve Denetleme Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Kira Tespit ve Tahliye Davaları Semineri Düzenlendi.

Zonguldak Barosu ve Türkiye Barolar Birliği işbirliği ile yapılan meslek içi eğitimler kapsamında Kira Tespit ve Tahliye Davaları konulu eğitim semineri düzenlendi. İstanbul Barosu Üyesi Av.Yankı BÜYÜKSEZER’in konuşmacı olarak katıldığı seminere çok sayıda avukat ve stj.avukat katıldı.