Classic Layout

Vergi Dairesinden Baromuza Ziyaret

Vergi Dairesi Başkanı Halil İbrahim TEMİZ, Grup Başkanı Abdurrahman KÖSEMEN, Hukuk Müşavirliği Avukatları Cansu GEDİKLİ DAMAR ve Büşra Nagehan AKARSU Baro Başkanımız Av.Türker KAPKAÇ ve Yönetim Kurulu Üyelerini Makamında Ziyaret etti.

Baromuz Çocuk Hakları Komisyonu Zonguldak Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezini Ziyaret Etti.

Vatan Partisinden Baromuza Ziyaret.

Vatan Partisi İl Başkanı Av.Gökhan YILMAZ, Vatan Partisi İşçi ve Sendika Bürosu Başkanı Hüseyin KARANLIK ve İl Sekreteri Hasan DEMİRKESEN Baro Başkanımız Av.Türker KAPKAÇ’ı makamında ziyaret etti.

44.Baro Başkanları Toplantısı Türkiye Barolar Birliği’nin Ev Sahipliğinde Gerçekleştirildi.

44.Baro Başkanları Toplantısı, Türkiye Barolar Birliği’nin ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Baro Başkanımız Av.Türker KAPKAÇ, Avukat meslek sorunları ve çözüm önerileri üzerine görüşlerimizi ve Sorunların çözümünde oluşturulacak komisyonlarda görev talep etti.

Üzgün ve Öfkeliyiz

İstanbul Barosu Avukatlarından Av.Dilara YILDIZ eski nişanlısı Oktay DÖNMEZ tarafından katledildi. Zonguldak Barosu Kadın Hakları Komisyonu olarak, davanın ve tüm kadın cinayetlerinin sonuna kadar takipçisi olacağız. Kadına yönelen her türlü şiddetle mücadeleden asla vazgeçmeyeceğiz. Tüm meslektaşlarımızın, sevenlerinin ve kederli ailesinin başı sağ olsun. Zonguldak Barosu Kadın Hakları Komisyonu

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Basın Açıklaması

Toplumumuzu doğru bilgilendirmek adına karşılaşılan her türlü zorluğa rağmen özveri ile görevlerini ifa eden, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin toplumun ortak sesi olan basın çalışanları, kamuoyunun da vicdanını temsil etmektedir. Yazılı, görsel ve işitsel medyanın yanı sıra, günümüzde yaygınlaşan internet medyası da, toplumumuza haber ve bilgi akışı …