TimeLine Layout

Eylül, 2021

• 20 Eylül

KESK’ten Baromuza Ziyaret

Kamu Emekçileri Sendikaları Konfederasyonu (KESK) Eş Başkanı Şükran KABLAN, KESK Hukuk Sekreteri Zeynep KORKMAZ ve beraberindekiler, Baro Başkanımız Av. Türker KAPKAÇ ve Yönetim Kurulu üyelerini makamında ziyaret etti.

• 19 Eylül

Gaziler Günü Törenle Kutlandı.

Gaziler Haftasının 100. yılı kutlamaları nedeniyle 19 Eylül pazar günü Madenci anıtından Valilik önüne kadar yürüyüş yapıldı. Akabinde Valilik anıtına çelenk konuldu. Törene Baro Başkanımız Av.Türker KAPKAÇ katıldı.

• 17 Eylül

Aramıza Yeni Katılan Meslektaşlarımız.

Av.Rengin ARSLAN, Av. Sefa KARA, Av. Bilge YİRMİBEŞ, Av. Emrullah ULU, Av. Ayda CİNOKUR ve Av. Beyzanur YAMAN 17.09.2021 tarihinde Baro Yönetim Kurulu huzurunda yemin ederek ruhsatlarını almışlardır.Zonguldak Barosu olarak kendilerine meslek hayatlarında başarılar dileriz.

• 7 Eylül

Aramıza Yeni Katılan Meslektaşlarımız.

Av.Abdullah KIYAR ve Av.İlker CAN 07.09.2021 tarihinde Baro Yönetim Kurulu huzurunda yemin ederek ruhsatlarını almışlardır.Zonguldak Barosu olarak kendilerine meslek hayatlarında başarılar dileriz.

• 2 Eylül

Adli Yıl Açılış Kokteyli Düzenlendi

Adli yıl açılışı münasebetiyle Doktorlar lokalinde kokteyl düzenlendi. Kokteyle, Zonguldak Belediye Başkanı Ömer Selim ALAN ve çok sayıda avukat katıldı.

Emniyet Müdüründen Baromuza Ziyaret

Adli yıl açılışı münasebetiyle Zonguldak Emniyet Müdürü Fahri AKTAŞ Baro Başkanımız Av. Türker KAPKAÇ ve yönetim kurulu üyelerini makamında ziyaret ederek yeni adli yılın hayırlı olması temennisinde bulundu.

Yeni Adli Yıl Açıldı

2021 – 2022 Yeni adli yılı münasebetiyle Valilik Binası önünde çelenk töreni ve basın açıklaması düzenledi. Zonguldak Valilik Binası önünde düzenlenen törene çok sayıda avukat katıldı. Törende, Baro Başkanımız Av.Türker KAPKAÇ’ın yapmış olduğu konuşma aşağıya çıkarılmıştır. ZONGULDAK BAROSUNUN KIYMETLİ AVUKATLARI, YAZILI VE GÖRSEL BASINIMIZIN DEĞERLİ EMEKÇİLERİ, 2021-2022 ADLİ YIL AÇILIŞ …

Protokolden Baromuza Ziyaret

Adli Yıl Açılışı münasebetiyle Zonguldak Valisi Mustafa TUTULMAZ, Belediye Başkanı Ömer Selim ALAN, Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahim ALAN ve Adalet Komisyonu Başkanı Ercan KUMHAK Baro Başkanı Av.Türker KAPKAÇ’ı ve Yönetim Kurulu Üyelerini Makamında ziyaret ederek yeni adli yılın hayırlı olması temennisinde bulundular.

Ağustos, 2021