Savunmayı, Yasama Ve Yürütmeyle Buluşturan Yemek

Türkiye Barolar Birliği ev sahipliğinde 04.12.2018 salı akşamı,TBB Av. Özdemir Özok Kongre ve Kültür Merkezi’nde bir yemek düzenlendi. Baro Başkanımız Av.Özel EROĞLU’nun da katıldığı Yemeğe, hukukçu milletvekilleri ve yürütme üyeleri ile TBB Yönetimi ve baro başkanları bir araya geldi. Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde grubu bulunan tüm siyasi partilerin avukatlık mesleğinden gelen milletvekillerinin ayrı ayrı davet edildiği yemeğe katılım üst düzey oldu. Yemeğe Adalet Bakanı Abdulhamit GÜL, Adalet Bakan Yardımcıları Selahaddin MENTEŞ ve Cengiz ÖNER, TBMM Başkanvekili Mustafa ŞENTOP, Anayasa Komisyonu Başkanı Bekir BOZDAĞ, Ak Parti Grup Başkanvekilleri Özlem ZENGİN ve M. Emin AKBAŞOĞLU, CHP Genel Başkan Yardımcısı Muharrem ERKEK, Adalet Komisyonu Başkanı Hakkı KÖYLÜ ve Adalet Komisyonu Üyesi Hasan SUBAŞI’nın da aralarında bulunduğu çok sayıda davetli katıldı.